Web & Tekst

Under udvikling: techst
techst er et nyt online magasin, der vil beskæftige sig med krydsfeltet mellem radikal ny teknologi og samfundsudviklingen.
techst bliver et uafhængigt journalistisk medie, der også giver plads til indlæg fra forskere, erhvervsfolk og interesseorganisationer. techst vil udkomme én gang ugentlig med nyheder, baggrundsartikler, analyser, debat og kommentarer.

 

 

 

 

 

Øerne Vi Solgte

’Øerne vi solgte’ er et netsite med webdocs, film, tekst og opgaver til folkeskolens ældste klasser (og ungdomsuddannelserne) om Det tidligere Dansk-Vestindien.

 

 

Vi Holder Fest

Vi holder fest er et undervisningsmateriale som består af seks film på mellem fem og syv minutter med tilhørende skriftligt materiale og opgaver. Hver film handler om en væsentlig højtid og den tilhørende fest i en af de mange kulturer fra andre lande, som nu findes i Danmark. I slutningen af hver af teksterne om festerne er der link til opgaveark og forslag til videre læsning.

 

Homo artefakt

Filmen Det kunstige menneske er del af Det etiske Råds netsite om det kunstige menneske.

Plads til os alle

Undervisnings-netsite for Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv, som supplerer Gekko Medieproduktioners otte dokumentarfilm om arbejderbevægelsens historie.

3Fs historie i levende billeder

Mange kortfilm fra 3Fs historie.

Tekster

Artikler og film til nettet bl.a. til Teknologirådet om bl.a. fedmeepedemien, føreløse fartøjer og vandstands-stigningen.